Zoeken naar vertalen

 
vertalen
 
Spoed Vertalingen Vertaalbureau AAPEHA Vertalen, Tolken, Talen.
Uw tekst vertalen wij goed en betrouwbaar. Een automatische, woord voor woord vertaling uit het Nederlands in bijv. Chinees levert geen goed leesbare tekst op. Wij houden rekening met de lezer. De boodschap van de tekst vertalen we zo duidelijk mogelijk. Voor de kwaliteit van de vertaling is het belangrijk dat de vertaler kennis heeft van het specialisme waartoe de tekst behoort. Dat kan juridisch, medisch, financieel of technisch zijn. Deze vakkennis is net zo belangrijk als de taalbeheersing van de vertaler. Een medische tekst kan immers alleen goed vertaald worden door een vertaler met een medische achtergrond.
Duo vertaalburo: thuis in elke wereldtaal.
Els van der Kruijs Gastronomixs. Ik maak in veel projecten en voor diverse opdrachtgevers gebruik van de vertaalcapaciteiten van Duo en ik ben nog nooit teleurgesteld niet over de inhoudelijke kwaliteit van vertalingen, niet over levertijd en afspraken en niet over de prijs. Bedankt voor jullie topinzet elke keer weer ook als de deadlines soms wat krap zijn! Hans Bours Bureau 2020. Snelle service met persoonlijke benadering. Ook bij lastminute aanvragen altijd behulpzaam en dragen zorg voor supersnelle levering. Wij zijn meer dan tevreden! Sara Creemers Maastricht marketing. Wat een prettig vertaalbureau zijn jullie toch! Niet alleen goed in het vertalen maar ook heel goed in de omgang.
Vertalen Nederlands Engels online.
Voer de tekst in het venster in en klik op Vertalen om de vertaling van Nederlands naar Engels te krijgen in het onderste venster. Deze vertaaltool is beperkt tot 1.000 tekens per vertaling. Zie ook: Vertalen Afrikaans Nederlands, Vertalen Arabisch Nederlands, Vertalen Bulgaars Nederlands, Vertalen Chinees Nederlands, Vertalen Deens Nederlands, Vertalen Duits Nederlands, Vertalen Ests Nederlands, Vertalen Fins Nederlands, Vertalen Frans Nederlands, Vertalen Grieks Nederlands, Vertalen Hebreeuws Nederlands, Vertalen Hindi Nederlands, Vertalen Hongaars Nederlands, Vertalen Indonesisch Nederlands, Vertalen Italiaans Nederlands, Vertalen Japans Nederlands, Vertalen Koreaans Nederlands, Vertalen Kroatisch Nederlands, Vertalen Lets Nederlands, Vertalen Litouws Nederlands, Vertalen Maleis Nederlands, Vertalen Noors Nederlands, Vertalen Oekraïens Nederlands, Vertalen Perzisch Nederlands, Vertalen Pools Nederlands, Vertalen Portugees Nederlands, Vertalen Roemeens Nederlands, Vertalen Russisch Nederlands, Vertalen Slovaaks Nederlands, Vertalen Sloveens Nederlands, Vertalen Spaans Nederlands, Vertalen Thai Nederlands, Vertalen Tsjechisch Nederlands, Vertalen Turks Nederlands, Vertalen Vietnamees Nederlands, Vertalen Zweeds Nederlands.
Linguee Nederlands-Engels woordenboek en andere talen.
nl Nederlands bg Bulgaars. nl Nederlands si Sloveens. nl Nederlands lt Litouws. nl Nederlands lv Lets. nl Nederlands ee Ests. nl Nederlands mt Maltees. à â é è ê ë ï î ô ù û ç æ ö ü ó á. Gebruik DeepL Translator om direct teksten en documenten te vertalen. Probeer DeepL Translator. Vertalen terwijl u typt. Wereldwijd hoogstaande kwaliteit. Documenten vertalen met drag drop. Gratis en advertentievrij., ook zonder internetverbinding. Een toegangspoort tot de wereld. Ontdek de unieke taalschat van Linguee. Andere talen spreken en schrijven is eenvoudiger dan ooit geworden dankzij miljoenen betrouwbare vertalingen. Onderweg of in het buitenland? Op Linguee kan je rekenen, met of zonder internetverbinding. Download de Linguee-app en probeer het zelf uit! Elke dag beter Engels leren.
Vertalen Online VERTAAL UW TEKST HIER!
Echter, veel van deze programmas komen vaak op de proppen met een vertaling die niet correct is. Mensen die bij ons vertalen gebruik een van de beste manieren van online vertalen die er is. We kunnen je helpen, of je nu Duits, Engels, Frans, of Spaans probeert te vertalen. We kunnen helpen vertalen in maar liefst 39 verschillende talen. Menselijke vertalers en machine vertalen. Het vertalen van teksten is één van de gebieden waar de opkomst van de computer en het internet grote veranderingen te weeg heeft gebracht. Was het vertalen van teksten vroeger vooral voorbehouden voor tolken en professionele vertalen, die hiervoor vaak langdurige studies achter de rug hadden, waarin ze vooral heel veel woorden uit hun hoofd moesten leren. Tegenwoordig is met behulp van het internet het al een stuk eenvoudiger geworden voor iedereen om een tekst uit een vreemde taal over te zetten in onze taal.
Vertaalbureau Machielsen Professionele B2B vertalingen.
Russische vertalingen van hoge kwaliteit. SEO uitbesteden voor betere vindbaarheid. SEO-bureau Machielsen boost je organische resultaten. Een SEO-vertaling laten maken. Machielsen vertaalt van en naar iedere taal. Tekstschrijver in Groningen. Vertaalbureau Den Haag voor de perfecte vertaling. Vertaalbureau Leeuwarden voor de perfecte vertaling. Vertaalbureau Maastricht: specialist in B2B. Vertaling laten maken door een professioneel vertaalbureau. Blogs laten schrijven door Machielsen. Professioneel B2B-vertaalbureau Duits Machielsen. SEA-campagnes vertalen voor internationaal succes. Blogs laten vertalen door een professioneel vertaalbureau. Professioneel en deskundig vertaalbureau Engels. Upgrade je marketing met een SEO-tekstschrijver.
ITV Hogeschool Vertalen.
Zo wordt er geoefend met teksten die je met behulp van een vertaaltool of vertaalmachine moet vertalen en die je van medestudenten na moeten kijken of reviseren. Het motto blijft onverkort je moet daadwerkelijk kunnen vertalen om een vertaling te beoordelen, waardoor klassiek vertaalonderwijs ook in het veranderende werkveld actueel blijft.
AVB Vertalingen Het vertaalbureau voor Professionele vertalingen.
Ons vertaalproces heeft de norm gezet. AVB vertalingen volgt al decennialang dezelfde stappen in het vertaalproces. Ons stappenplan heeft zich in al die jaren keer op keer bewezen en is zelfs als voorbeeld genomen bij het opstellen van de kwaliteitsrichtlijnen in NEN en ISO-normen voor vertaalbureaus.
Vertaalbureau Translation Kings vanaf 005, euro per woord.
Onze 1.132 vertalers werken op zelfgekozen plaatsen in hun land van oorsprong. Behalve dat de vertalers naar hun eigen moedertaal vertalen, de taal waarin ze het beste zijn, horen ze die taal ook elke dag om zich heen. De feeling met hun eigen taal is dus optimaal.
Gratis online vertaling.
Professionele menselijke vertaling. Vertaling asset management. Ta le n. Ind ustr ie. Link naar WorldLingo. Uw Ac cou nt. Gratis online vertaaltool. Home Gratis online vertaling. Translate text from any Microsoft Office Product. Copy and paste the text in the box below.
De beste manier om te vertalen doe je hier Google-vertalen.nl.
Daarnaast kan Google vertalen niet meer dan 5000 tekens per keer aan om te vertalen. De tekst die je wil gaan laten vertalen is in een vreemde taal geschreven. We hebben het hier over de zogeheten grondtekst of brontekst. De grondtekst zal net als een normale Nederlandse tekst bestaan uit meerdere alineas.
Google Tap to Translate laat je elke tekst in elke app vertalen.
Google rolt een handige nieuwe functie uit voor Google Translate. Je hoeft de app niet meer te openen om een tekst in een andere app te vertalen. Google Tap to Translate. Tap to Translate was eerder al aangekondigd, maar nu rolt Google de functie daadwerkelijk uit.

Contacteer ons