Contact urgent: 0744 538 400 / 0722 241 866

Service frigidere

Tel urgente :0744 538 400 / 0722 241 866 

Service Frigidere

Servicii oferite:

Service Frigidere

Reparatii frigidere,combine frigorifice,congelatoare in Bucuresti si Ilfov,service frigidere,frigotehnie,piese frigidere,reparatii combine  side by side,Samsung,Whirlpool,Beko,Indesit,Ariston,Bosch,LG,Daewoo etc.

Inca de la infiintarea companiei noastre, obiectivul nostru a fost si ramane servirea clientilor nostrii cu cele mai bune servicii, preturi si informatii disponibile.

Aparatele electrocasnice au devenit tot mai performante, astfel ca frigiderele, combinele frigorifice, congelatoarele, aerele conditionate, masinile de spalat rufe si vase, uscatoarele, toate necesita multa experienta si o colaborare stransa si continuua cu marii producatori pentru a fi la zi cu toate noutatile in domeniul reparatiilor si al substitutelor.

Experienta acumulata de-a lungul anilor ne permite sa fim atenti la nevoile clientilor nostrii si sa putem fi mandrii de standardele serviciilor prestate. Tocmai de aceea oferim servicii personalizate in functie de cererea clientilor, atat cu piese originale cat si cu substitute, acolo unde este cazul si nu afecteaza deloc functionarea in conditii optime a aparatului electrocasnic reparat de compania noastra.

 

NOU!!!Deplasare in regim de urgenta.

Reparatii frigidere si combine frigorifice pentru : Pitesti,Ploiesti,Targoviste,Otopeni etc.

Service masini de spalat pentru:Pitesti,Ploiesti,Targoviste,Otopeni ,Giurgiu etc.

Reparatii congelatoare pentru:Ploiesti,Pitesti,Targoviste,Giurgiu,Otopeni etc.

Reparatii aer conditionat pentru Pitesti,Ploiesti,Giurgiu ,Targoviste,Otopeni etc.

Reparatii combine side by side pentru Ploiesti,Giurgiu,Targoviste,Otopeni etc.

 

Reparam frigidere si combine frigorifice side by side toate marcile disponibile in Romania la ora actuala.

Oferim garantie 12 luni si piese de schimb originale sau inlocuitor.

Ne deplasam in regim de urgenta in orice loc din Bucuresti si zonele limitrofe Ilfov.

 

 

 

 

reparatii frigidere, service frigidere, reparatii combine, reparatii aer conditionat, piese frigidere, frigider beko, frigider indesit, service frigidere bucuresti,reparatii frigidere pitesti,reparatii frigidere ploiesti,reparatii frigidere giurgiu,reparatii combine pitesti,reparatii combine side by side otopeni,reparatii side by side samsung,otopeni,giugiu,ploiesti,pitesti,targoviste